Een vrouw besteedt gemiddeld TIEN minuten per dag om ongewenste haren te verwijderen.

Laserontharing in Tessenderlo

TIEN minuten per dag besteedt een vrouw gemiddeld aan het verwijderen van ongewenste haartjes. Ongelooflijk want de oplossing is zo eenvoudig. Gun jezelf meer tijd. Geniet van het gemak van Fotona laserontharing. Ga de zomer in met zijdezachte benen!

WAAROM PERMANENTE LASERONTHARING?

Ongewenst haar op het lichaam of het gelaat is een groot probleem voor veel vrouwen én mannen. Laser ontharing is veilig, efficiënt en handig en verlost je lange tijd van ongewenste haren. Fotona laser behandeling verzekert de mooiste resultaten waardoor je tijd en geld uitspaart!

VOOR WIE IS LASERONTHARING GESCHIKT?

De ideale kandidaat heeft een lichte huid en donkere haren. Gelukkig leveren lasers zoals de “Nd: YAG” van Fotona dankzij langere golflengtes ook zeer goede resultaten bij een gebruinde en donkere huid. De langere golflengte gaat tot in de diepste haarzakjes zonder dat de omliggende huid beschadigd raakt.

“ Zeer fijne ervaring. Dankzij de frisse koeling is de behandeling ook totaal pijnloos. Hier ben je geen nummer.” – ANKE

WAT BIJ EEN GEBRUINDE HUID?

The Fotona Dynamis Nd:YAG laser is extreem effectief bij alle huidtypes. Ze gebruikt een exclusieve methode genaamd Avalanche FRAC3. Ze is wetenschappelijk bewezen en leidt tot steeds grote absorptie van laser licht in de haarzakjes. De Avalanche methode helpt ongemak te voorkomen en verhoogt de efficiëntie bij de behandeling van de donkere, gebruinde huid.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Omdat de haren groeien in cycli zijn er meerdere behandelingen nodig. Je mag 10 tot 25 % haarvermindering verwachten per behandeling. De nieuwe haartjes die groeien na de eerste behandeling zijn bovendien lichter en fijner. Meestal wordt er om de 4 tot 8 weken een behandeling utigevoerd tot alle haren zijn verdwenen.

WANNEER KAN IK STARTEN?

Om een langdurig resultaat te bekomen kom je langs wanneer je terug haartjes ziet verschijnen. Start je in het najaar of de winter, dan zijn je mooie benen helemaal summerproof tegen de zomer. Ontharen in de zomermaanden doe je liever niet omdat er dan huidverkleuring kan optreden.

Fotona Avalanche FRAC3 ontharing bij Huidinzicht

  • zacht
  • snel
  • comfortabel
  • langdurig
  • alle huidtypes
  • zonder irritatie
  • alle zones

Kardashian’s Love to Laser  – Glamour.com

Laserontharing in Tessenderlo

“I have the hairiest forehead you could ever imagine, and I would always break out and get all cracky on my forehead just from all the hair that I had… So in high school, I would wax it off because there was just so much hair, and then I would laser it off a little bit. If you Google 2008 or 2007, I had the craziest, hairiest hairline, so I did laser it.” — Kim
“No nasty ingrown hairs. I laser my bikini line!” — Khloe
“I even laser my legs. It’s so much easier than having to shave every single day. I go to my girl at a place called Sev Laser. Kylie goes here, too and we loooove it!!! My girl Sev is dope and is my Armenian sister from another mister.” — Khloe

“Ik laat mijn benen ontharen met de laser. Het is zoveel makkelijker dan ze elke dag te scheren” – KHLOE

Laserontharing in Tessenderlo