Stapsgewijs bouwen naar de mooiste versie van jezelf

Moeder Natuur is keihard
Met de tijd verliest ons gelaat haar stevige structuur. Collageen en elastine – de bouwstenen die onze huid haar structuur geven – verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het vetweefsel in het gelaat, dat de huid op zijn plaats houdt- verdwijnt ook. Het gevolg: huidplooien en diepe rimpels ontstaan op die typische plaatsen. Holten onder de ogen. Een diepe neus-lippenplooi. Groeven rond de mond en diepe lijnen rond de ogen. Je ziet er vermoeid en oud uit, ook al voel je je top – tot grote frustratie.

Gelukkig zijn er oplossingen
We kunnen nu op een natuurlijke manier het elastine en collageen terug aanmaken. Op deze manier compenseren we het verloren volume. We zijn bovendien in staat om ook de vetcellen te activeren. Het resultaat is dat het volume verbetert en we er jonger uitzien.
Specialisten kraken vandaag de code om lichaamseigen materialen in te zetten tegen veroudering. Alles wat je nodig hebt om er goed uit te zien wacht immers in het lichaam om gebruikt te worden. Zonder gebruik van chemische stoffen of dierlijke componenten. Biologisch, lichaamseigen, natuurlijk, veilig en langdurig.

“ Wil je de zelfzekere en natuurlijke uitstraling behouden dan moet je Moeder Natuur een stevige hand helpen. Met een stappenplan naar de eeuwige jeugd.”

Het resultaat? Een natuurlijke “look” die jou een langdurig fris, gezond en uitgerust voorkomen geeft. Onze Huidinzicht Collageen Stimulatie combineert het beste wat de medische wereld momenteel te bieden heeft.
De mooiste resultaten zie je enkele maanden na de behandeling, wanneer de huid zich heeft verjongd.
Bij:

 • Diepere lijnen, rimpels in rust
 • Verlies van de scherpe kaaklijn, verlies van de contour van het jukbeen
 • Diepe neus-lippenplooi
 • Ingevallen en afhangende wangen
 • Halslijnen
 • Decolletélijnen

Wij vragen onze medische expert naar zijn visie op natuurlijke verjonging:

Vaak krijg ik de vraag of ik geen alternatief heb voor de klassieke synthetische (volume)fillers. Angst voor onnatuurlijke resultaten, gevoel dat het gelaat aanvoelt alsof het niet meer van jou is, zijn goede redenen om voor een 100% biologische aanpak te gaan. Vandaar gaan we op zoek naar veilige en natuurlijke alternatieven.

Zo las ik enige tijd geleden over een nieuw product genaamd Profhilo. Het is geen filler. Profhilo verhoogt de biologische collageen en elastine productie en verjongt op een heel natuurlijke manier het gelaat. De werking van Profhilo past volledig in onze visie: een natuurlijke en biologische verjonging van het gelaat creëren zonder onnatuurlijke resulaten. Ik contacteerde de firma en kwam al snel in contact met hun arts, Dr. Gabriel Siquier. Gabriel is een Spaanse esthetische arts en leidt succesvol verschillende klinieken verspreid over Spanje. Hij is een echte topper in zijn vakgebied: gelaatsverjonging. We delen dezelfde visie, namelijk dat we in de esthetische geneeskunde vooral moeten luisteren naar de wensen van onze klanten en vanuit deze wensen de meest gepaste behandelingen aanbieden. “Niemand wenst een onnatuurlijk resultaat of een gelaat waarin men zichzelf niet meer herkent “, stelt Gabriel.

Profhilo is naar mijn gevoel, een product dat beantwoordt aan de verwachtingen van zowel de arts als de patient.
Profhilo leidt tot een biologische remodeling van het gelaat:
De huidcellen worden geactiveerd en maken meer collageen en elastine aan, waardoor de stevigheid van onze huid wordt hersteld.
Bij de verouderde huid is er weinig elastine te vinden. Wanneer de huid werd behandeld zien je overduidelijk de elastine vezels: de huid is verjongd.
Dankzij activatie van de vetcellen krijg je ook terug weer dat jeugdige volume in je gelaat terug.
De behandeling is veilig en duurt slechts 15 minuten. Ze wordt herhaald na 1 maand. Daarna volstaat een onderhoud 2x per jaar. Eenvoudig en duidelijk.

Voor wie? Profhilo is ideaal voor de bewuste 30er en 40er. Die wenst een langdurige en biologische verjonging van het gelaat zonder risico op onnatuurlijke resultaten of een “too much” gevoel.

Wil je een uitgebreide gelaatsverjonging tegen een comfortabele prijs, dan kies je voor Profhilo.

Intussen kunnen we met trots zeggen dat we als pioniers deze behandeling kunnen aanbieden in België.
Verleden maand organiseerden we de eerste workshop. Esthetische artsen uit heel België leerden te werken met Profhilo onder het toeziend oog van Dr. Gabriel Siquier, die voor de gelegenheid naar België was gekomen.

Wat ons onderscheid:

 • Duidelijk behandelplan met medische opvolging: je krijgt advies om tot het beste resultaat te komen en wij volgen dit strikt op
 • Transparant betaalplan: wij houden rekening met je budget en bekijken met jou de mogelijkheden
 • Innovatieve behandelingen
 • Aantoonbare resultaten
 • Ervaren arts met (inter)nationale opleiding
 • Veilige en hoogwaardige producten (CE en FDA gekeurd)