Je vragen beantwoord door een professional

Hoe meer rimpels, hoe mooier de Shar-pei…

Vanochtend kwam Annemie voor de eerste keer naar onze praktijk in Tessenderlo. Ze maakte een telefonische afspraak om haar rimpels tussen de ogen aan te pakken. Haar 12 jarige dochter merkte op dat mama er boos en vermoeid uitzag. Annemie zoekt een oplossing en maakt een afspraak voor een intakegesprek bij onze vaste arts.

Je leest en hoort zoveel over een behandeling met spierontspanners, de natuurlijke anti-rimpel behandeling, dat je niet meer weet wat te geloven en wat niet. Daarom vroegen wij onze topdokter naar de geheimen achter de mythe.

Hoe lang duurt het effect van een rimpel ontspannende behandeling ?

In onze ervaring gaan we ervan uit dat het effect 3 tot 6 maanden aanhoudt

De duur varieert van persoon tot persoon. Een snelle stofwisseling of metabolisme kan de rimpelontspanner sneller afbreken. Ziekte en koorts verhogen ook het metabolisme. Na een zonnige vakantie zie je rimpeltjes sneller terugkomen

Het effect van een behandeling is afhankelijk van de gebruikte dosis, de sterkte en de dikte van de spier. De behandeling van de kraaiepootjes (lachrimpels rond de ogen) ontspant slechts een klein deel van de ronde oogspier.

Waarom stopt de werking ?

Rimpelontspanners zoals Vistabel, Azzalure en Bocouture werken in op een specifiek deeltje van de spieren, net tussen de spier en de zenuw. Na enige tijd gaat het effect verloren en kan de spier terug normal samentrekken. Zo ontstaan nieuwe lijntjes en rimpeltjes.

Hoe vaak moet je behandeld worden ?

Laat je de de spierontspanner helemaal uitwerken, dan moet je vaker behandeld worden. Maak tijdig een afspraak bij je arts voor een nieuwe behandeling. Met tijdig bedoel ik vooraleer je bijvoorbeeld terug kan fronsen.

Hoe weet je dat je opnieuw een behandeling nodig hebt ?

Je merkt dat je spieren terug actief worden en je bijvoorbeeld terug kan fronsen en je rimpels verdiepen.

Gaat je gelaat hangen wanneer je stopt met anti-rimpelbehandelingen?

Neen, integendeel. Zolang je de spieren ontspant hou je de rimpeltjes tegen. Ben je tijdelijk gestopt met de behandeling, dan kan je terug starten en blijven de rimpeltjes weg.

Ik wil meer weten. Hoe kan ik op de hoogte blijven van de behandelingen?

Vul het formulier in op de website of vraag naar onze infobrochure.

Kan ik makkelijk en snel een behandeling inplannen?

Tijdens de raadpleging luistert Dr. Dekeyser naar al je vragen. Plan vandaag nog je afspraak in via de website of telefonisch op het nummer 013 56 02 40.

Ik ben op zoek naar een bekwame arts. Waarom kiezen voor jullie aanpak?
Wat ons onderscheid van andere behandelaars:

  • Duidelijk behandelplan met medische opvolging: je krijgt advies om tot het beste resultaat te komen en wij volgen dit strikt op
  • Transparant betaalplan: wij houden rekening met je budget en bekijken met jou de mogelijkheden
  • Innovatieve behandelingen
  • Aantoonbare resultaten
  • Ervaren arts met (inter)nationale opleiding
  • Veilige en hoogwaardige producten (CE en FDA gekeurd)