We bieden jou vertrouwen en zekerheid, vandaag én morgen

De esthetiek evolueert razendsnel, met nieuwe technieken, betere producten en natuurlijkere resultaten. Voorbeelden zijn biologische behandelingen met eigen bloed en stamcellen, huidverbetering met medische lasertherapie en volumeherstel met collageen stimulatie voor gelaat, hals, decolleté en handen. Vandaag passen we zowel efficiënte als comfortabele laserontharing toe.

Huidinzicht biedt je oplossingen voor alle huid-, haar- en contourproblemen. Van de behandeling van acné-littekens tot de behandeling van buik en billen.
Marijke Wellens assisteerde jarenlang bij alle medische behandelingen. Zij neemt vandaag de algemene leiding op zich. Een vrouwelijke visie en aanpak. Focus op jouw welzijn. Behandelingen door je vertrouwde vaste arts
Welkom bij ons !

Marijke Wellens behaalde in 1999 de Bachelor in de Verpleegkunde (UC Leuven). Zij werkte aan de zijde van verschillende topdokters in het Universitaire Ziekenhuis Leuven, Campus Gasthuisberg. Op de dienst Spoedgevallen leerde zij haar eigen topdokter kennen en sindsdien zijn ze een team, professioneel en privé. Marijke begeleidt je vanaf het eerste contact met een glimlach. Zij heeft jarenlange ervaring in de esthetische praktijk. Zij neemt de taak van Esthetisch Consulente op zich

Enkele voordelen van onze aanpak:

  • Natuurlijk: zet verjonging in dankzij jouw natuurlijke bouwstenen. Wij helpen deze biologische respons te stimuleren zonder gebruik van chemische stoffen of dierlijke componenten. Biologisch, lichaamseigen, natuurlijk, veilig, langdurig.
  • Ervaren: het team van Huidinzicht heeft jarenlange ervaring in het gebied van de medische esthetiek. Solide kennis van het menselijke lichaam. Gedrevenheid om te verbeteren. Internationale opleiding. Comfortabele technieken.
  • Betalen zonder zorgen: Je beslist om voor een stapsgewijze aanpak te gaan ondersteund met een medisch behandelplan. Kies het plan van je keuze en betaal met een gerust gemoed. Zonder verborgen kosten.